Restaurant Eclips
Menu a la carte

    • Menu A la carte

    • Gemengde vleesfondue of Gourmet

      33 €

      Rundsvlees, Kip, Kalkoen, varkenshaasje, worstjes en gehaktballetjes.

    • Bourgondische fondue of Gourmet

      34 €

      100% Belgisch rundsvlees.

    • Fondue of gourmet van Ierse filet puur

      39 €

      100% Ierse filet.

    • Gemengde vleesfondue of gourmet royale

      41 €

      Rundsvlees, Kip, Kalkoen, varkenshaasje, filet puur, lamskroontje, merguez, worstjes en gehaktballetjes.

    • Kinder portie (tot 12 jaar)

      21 €

      Rundsvlees, Kip, Kalkoen, varkenshaasje, worstjes en gehaktballetjes.

    • Kaasfondue (min 2pers)

      34 €

      Emmentaler en Gruyère kaas gesmolten in witte wijn, en Kirsch. (bereiding- tijd 30 min)

    • Visgourmet

      36 €

      Scampi, Zalm, Lotte, Kabeljauw en St. Jacobs- vruchten

    • Scampi Gourmet (± 300gr)

      34 €