Restaurant Eclips
Menu a la carte
-
-
Menu A la carte
-
Gemengde vleesfondue of Gourmet
34 €Rundsvlees, Kip, Kalkoen, varkenshaasje, worstjes en gehaktballetjes.
-
Bourgondische fondue of Gourmet
35 €100% Belgisch rundsvlees.
-
Fondue of gourmet van Ierse filet puur
40 €100% Ierse filet.
-
Gemengde vleesfondue of gourmet royale
41 €Rundsvlees, Kip, Kalkoen, varkenshaasje, filet puur, lamskroontje, merguez, worstjes en gehaktballetjes.
-
Kinder portie (tot 12 jaar)
22 €Rundsvlees, Kip, Kalkoen, varkenshaasje, worstjes en gehaktballetjes.
-
Kaasfondue (min 2pers)
35 €Emmentaler en Gruyère kaas gesmolten in witte wijn, en Kirsch. (bereiding- tijd 30 min)
-
Visgourmet
37 €Scampi, Zalm, Lotte, Kabeljauw en St. Jacobs- vruchten
-
Scampi Gourmet (± 300gr)
35 €
-